Kick off vitaliteit | Haal het beste uit jezelf!

Goede voornemens om het dit jaar echt anders aan te pakken? Meer bewegen, beter eten, vaker naar buiten en de dingen doen die je echt leuk vind? Dan is deze sessie echt wat voor jou! Onze vitaliteit ambassadeur Sam ;-) vertelt tijdens deze informele sessie over onze ambitie om je te inspireren, motiveren en activeren om het beste uit jezelf te halen. Want het bruisen van energie, je sterk en fit voelen, gaat verder dan regelmatig sporten en gezond eten. Dat gaat ook over genoeg slaap, beperken van stress, persoonlijke groei en sociale contacten en zingeving. Mr.Green gelooft dat je daar tijdens je werkdag een bijdrage aan kan leveren. Je bent immers een groot deel van je dag aan het werk.Hij presenteert het vitaliteitsprogramma van Mr.Green en stelt hij je voor aan een van onze members; Arjan Donker directeur van Arbodienst BrinQer. Wanneer er ruimte en mogelijkheden zijn, combineren we het nuttige met het aangename en drinken we samen een drankje om op een vitaal en succesvol jaar te proosten!

Mr.Green Klarenbeek
Oudhuizerstraat 31 (Map)
Goede voornemens om het dit jaar echt anders aan te pakken? Meer bewegen, beter eten, vaker naar buiten en de dingen doen die je echt leuk vind? Dan is deze sessie echt wat voor jou! 

Onze vitaliteit ambassadeur Sam ;-) vertelt tijdens deze informele sessie over onze ambitie om je te inspireren, motiveren en activeren om het beste uit jezelf te halen. Want het bruisen van energie, je sterk en fit voelen, gaat verder dan regelmatig sporten en gezond eten. Dat gaat ook over genoeg slaap, beperken van stress, persoonlijke groei en sociale contacten en zingeving. Mr.Green gelooft dat je daar tijdens je werkdag een bijdrage aan kan leveren. Je bent immers een groot deel van je dag aan het werk.

Hij presenteert het vitaliteitsprogramma van Mr.Green en stelt hij je voor aan een van onze members; Arjan Donker directeur van Arbodienst BrinQer. Wanneer er ruimte en mogelijkheden zijn, combineren we het nuttige met het aangename en drinken we samen een drankje om op een vitaal en succesvol jaar te proosten!

1

Attendees
View all