Masterclass Wim Hof

  Mr.Green zorgt aan het begin van het nieuwe jaar direct voor een uitdaging! Een coole masterclass om zelf of met collega's het jaar krachtig en sterk te beginnen!Masterclass Wim HofWim Hof, wie kent hem niet? De man die in zijn blote bovenlijf besneeuwde bergtoppen beklimt en voor zijn plezier in ijsbaden gaat zitten. Je gelooft het niet, maar met de juiste mindset, focus en ademhalingstechnieken kun jij dit ook!Tijdens een unieke masterclass word je door een Wim Hof instructeur meegenomen in de wondere wereld van jouw eigen lichaam en geest. Door middel van meditatie, verschillende ademhalingstechnieken en de ultieme ervaring van een ijsbad, maak je kennis met de krachtige methode van Wim Hof.Begin het jaar met een statement Een statement naar jezelf en naar je lichaam. Want je kunt veel meer dan je denkt! Wil jij  het nieuwe jaar goed beginnen en direct je grenzen te verleggen? Boek snel een van de 10 exclusieve tickets!De kosten van deze exclusieve masterclass zijn € 230,- excl. btw per persoon, maar members krijgen 35% korting en Mr.Green vraagt dus slechts een bijdrage van €149,50! 

  Mr.Green Klarenbeek
  Oudhuizerstraat 31 (Map)
  Mr.Green zorgt aan het begin van het nieuwe jaar direct voor een uitdaging! Een coole masterclass om zelf of met collega's het jaar krachtig en sterk te beginnen!

  Masterclass Wim Hof
  Wim Hof, wie kent hem niet? De man die in zijn blote bovenlijf besneeuwde bergtoppen beklimt en voor zijn plezier in ijsbaden gaat zitten. Je gelooft het niet, maar met de juiste mindset, focus en ademhalingstechnieken kun jij dit ook!

  Tijdens een unieke masterclass word je door een Wim Hof instructeur meegenomen in de wondere wereld van jouw eigen lichaam en geest. Door middel van meditatie, verschillende ademhalingstechnieken en de ultieme ervaring van een ijsbad, maak je kennis met de krachtige methode van Wim Hof.

  Begin het jaar met een statement
  Een statement naar jezelf en naar je lichaam. Want je kunt veel meer dan je denkt! Wil jij  het nieuwe jaar goed beginnen en direct je grenzen te verleggen? Boek snel een van de 10 exclusieve tickets!

  De kosten van deze exclusieve masterclass zijn € 230,- excl. btw per persoon, maar members krijgen 35% korting en Mr.Green vraagt dus slechts een bijdrage van €149,50!