Mr.Green gelooft dat vitaliteit, productiviteit en succes bij elkaar horen. Je presteert immers pas naar je volledige kunnen als je fysiek en mentaal in balans bent. Mr.Green draagt daar graag een steentje aan bij en en start in 2022 met een motiverend vitaliteitsprogramma. Op 18 februari trappen we het nieuwe jaar direct goed af met een coole masterclass. Een perfect cadeau voor jezelf en/of voor jouw team!

Vitaliteit is levenskracht, het bruisen van energie. Je fit en krachtig voelen, zowel lichamelijk als mentaal. Vitaliteit is dus een heel breed begrip. Want wie jij bent en hoe het met je gaat is ook afhankelijk van een heleboel factoren. Het gaat niet alleen om dat half uurtje sporten op maandagavond en af en toe die bitterbal laten staan. Het gaat om regie en controle hebben over je eigen leven en over goed voor jezelf zorgen op alle vlakken.

Stap uit je comfortzone
Mr.Green is een omgeving voor succesvolle bedrijven en daarom vindt hij het belangrijk dat jij lekker in je vel zit en jezelf kunt ontwikkelen. Mr.Green gaat je daarom in 2022 uitdagen om het beste uit jezelf te halen. Want op de grens van onze comfortzone ligt persoonlijke groei. Jezelf uitdagen om uit deze comfortzone te stappen, leert je nieuwe dingen over jezelf. Ga jij op 18 februari de uitdaging met ons aan?

Masterclass Wim Hof
Wim Hof, wie kent hem niet? De man die in zijn blote bovenlijf besneeuwde bergtoppen beklimt en voor zijn plezier in ijsbaden gaat zitten. Je gelooft het niet, maar met de juiste mindset, focus en ademhalingstechnieken kun jij dit ook!

Tijdens een unieke masterclass word je door een Wim Hof instructeur meegenomen in de wondere wereld van jouw eigen lichaam en geest. Door middel van meditatie, verschillende ademhalingstechnieken en de ultieme ervaring van een ijsbad, maak je kennis met de krachtige methode van Wim Hof.

Begin het jaar met een statement. Een statement naar jezelf en naar je lichaam. Want je kunt veel meer dan je denkt!

Meedoen?
Sta jij ook te trappelen om je grenzen te verleggen? Book dan snel een van de tickets via de eventkalender!

18 februari 2022
13.00 uur tot 17.00 uur
Mr.Green in Klarenbeek

Aan deze exclusieve masterclass kunnen 10 deelnemers meedoen. De kosten zijn € 230,- excl. btw per persoon, maar members krijgen 35% korting en Mr.Green vraagt dus slechts een bijdrage van €149,50!
Be the first one to leave a comment!
Sign in or join to post new comments