Yes, een vergadering! Hoe vaak denk jij dat als je in je agenda kijkt? Er is maar weinig waar zoveel over geklaagd wordt als over vergaderingen. Terwijl het voor veel mensen een flink deel van hun werktijd in beslag neemt. Dat kan beter vindt Mr.Green. Tijd voor ‘het nieuwe vergaderen’! Want vergaderen in suffe vergaderzaaltjes is volgens Green.DNA passé.

HET NIEUWE VERGADEREN, EEN KWESTIE VAN DOEN

Geregeld komt er een vorm van Het Nieuwe Vergaderen voorbij: staand vergaderen, een ander soort agenda, veel korter vergaderen, nieuwe werkvormen, muren vol met geeltjes. Of het anders kan, is dus niet de vraag. De vraag is of je er genoeg moed voor hebt om het anders te doen. Het is een kwestie van patronen doorbreken en ingaan tegen de zo-doen-we-het-hier-altijd-cultuur.

Anders vergaderen is vooral een kwestie van doen. Al kan het lastig zijn om je team mee te krijgen in een nieuwe manier van vergaderen. Daar heb je soms even iemand bij nodig die de boel opschut. Laat Mr.Green je bondgenoot zijn.

Mr.Green maakt vergaderen dynamisch en minder formeel. Hij heeft een Batcave, Panic Room en Tekenkamer. Elke ruimte is stijlvol ingericht en afgestemd op het doel van de meeting. Wat hebben jullie nodig? Een 7m2 presentatiescherm om alle aandacht te trekken? Veel actie en tekenen op de muur? Of moet het juist heel laid back zijn met poefen en loungebanken? Mr.Green staat voor je klaar!
Be the first one to leave a comment!
Sign in or join to post new comments