Workspace & offices for the cool, classy & bit bad azzy!

About Boutique Office Apeldoorn

Workspace & offices die je stoutste dromen overtreffen! Inspirerend en van alle gemakken (en meer) voorzien. Mr.Green, het hospitalityconcept van Green.DNA  creëert een nieuwe standaard, want naar je werk gaan kan ook een feest zijn!

De afgelopen maanden is onze visie op onze werkplek en kantoorlocaties herijkt. Wat we begin 2020 nog gewoon vonden, is nu totaal veranderd. De kantoren in Nederland verplaatsten zich naar keukentafels en zolderkamers. Dat was wennen. Maar er bleek opeens veel te kunnen. Wie dacht dat het noodzakelijk was om iedereen dagelijks op kantoor te hebben, zag hoe het anders kon.

Nu we massaal geproefd hebben van een andere, flexibelere manier van werken, gaan we niet meer terug. Want waarom zou je nog haasten ’s morgens om vervolgens in de file aan te sluiten? Wie wil er nog van 8.30 tot 17.00 uur achter een bureau zitten in een kantoortuin? Veel liever breng je eerst rustig de kids naar school of ga je eerst sporten en klap je dan pas je laptop open.

Maar die thuisomgeving is niet echt ideaal om lekker te werken. Gelukkig is daar Mr.Green to the rescue. De perfecte werkplek voor the cool, classy & a bit bad azzy. Kantoorlocaties met flexplekken en werkruimte voor ondernemende zzp’ers, ambitieuze bedrijven en ‘rockende’ projectteams.

Ben jij ook cool, claasy & a bit bad azzy en op zoek naar een inspirerende werklocatie? Dan is Mr.Green your place to be!

Get in touch with us